2020.06.20.

Anna & Martin – Esküvői pillanatai

-

Életemben nem hittem volna, hogy sok év után a következő fotós filmes évünket pont egy világjárvány szakítja majd félbe. Anna és Martin rendkívül pozitívan utolsó pillanatig kitartottak az esküvői időpontjuk mellett, megbeszélések során mindig optimisták voltak. B. tartalék napot természetesen foglaltunk nekik, de mindenki abban reménykedett, hogy az élet visszatér a normális kerékvágásba.

Karantén utáni legelső esküvőnk olyan fergeteges hangulatban telt mintha nem is lett volna pár hete karantén. A jó hangulatot szerencsére semmi nem zavarhatta meg ami a közelmúltban történt. Anna és Martin csupa vidám személyiség, remélem megmaradtok mindig ilyennek a hosszú úton!

Jegyes fotózás után az esküvői kreatív fotózás már nagyon gyorsan ment. Sokat jelent, hogy már megszoktátok a kamerákat és nem voltatok még kicsit zavarban.

Anna & Martin! Köszönöm szépen, hogy a Nagy Napotokon minket tiszteltetek meg a bizalmatokkal, és minden vírus miatti időpont változás ellenére is kitartottatok mellettünk! A képek még sok év után is tükrözni fogják azt a csodálatos eseményt amit ti csak a “Nagy napunk” szóval fogtok emlegetni.

Köszönjük minden szolgáltatónak, hogy segítették a munkánkat!

Helyszín: Demény Étterem és Rendezvényház
Zenekar: Andante Esküvői és Partyzenekar
Film: Zsolt Bóna
Vőfély: Gódor Joci
Esküvői Fotó: Galó Tamás – Le Grand Jour
Esküvői Fotó: Dörner Ádám – Le Grand Jour


Anna & Martin véleménye

Esküvői fotózási munkánkról

A legjobb döntés volt, hogy Ádámékat választottuk, akik csodálatos esküvői képeket készítettek a nagy napunkról. ❤️ Ádám készítette a jegyes fotóinkat az ősszel, így már az aznap délelőtti esküvői kreatív fotózás is sokkal könnyebben és oldott hangulatban telt. Nagyon hangulatos képek készültek és tökéletesen meg lettek örökítve eddigi életünk legboldogabb napjának pillanatai, amiket még nagyon nagyon sokáig szeretettel fogunk nézegetni! Emellett szeretném kiemelni, Ádám kedvességét és rugalmasságát is! Bátran ajánljuk mindenkinek! 😊🥰

Anna & Martin