2020.01.25.

Anna & Simon – Esküvői pillanatai

- - -

Idei szezonunk már nagyon hamar elkezdődött. Anna és Simon fantasztikus hangulata esküvője a januári hideg ellenére is remekül sikerült. A bulit egy páratlanul jó DJ biztosította. A kis hely ellenére nagyon jól sikerült a vőfélynek és a DJ-nek az esti hangulatot biztosítani. A kreatív fotózás még pár hetet várat magára az ideális havas környezet miatt, de a hó nem jön már parancs szóra. Az esküvő helyszíne Gödöllő volt az Erzsébet Királyné Szálloda nagyon impozáns éttermi részében. Bevallom 2 percre volt a lagzi helyszíne az otthonunktól, még viccelődtünk is vele, hogy ilyen gyorsan ritkán érünk az esküvő helyszínére.

Köszönjük nektek Anna és Simon, hogy minket tiszteltetek meg bizalmatokkal, így mi is a nagy napotok részesei lehettünk.

Anna & Simon véleménye a munkánkról: ” Csodálatos csapat! A barátaink esküvőjén ismertük meg őket munka közben, már ott is elnyerték a bizalmunkat. Nagyon profi felszerelés, sok tapasztalat és ami a legfontosabb, hogy élvezettel csináják borzasztóan nagy szerettel és odaadással. Jó kedvet és biztonságot hoztak az esküvőnkre, a legjobb döntés volt tőlük kérni, hogy örökítsék meg ezt a visszahoztatatlan napot! ♥ Nekik hála nap, mint nap újra átélhetjük hihetetlen, magas minőségben! Hatalmas segítségek voltak a készülődés alatt is és a Nagy Napon is biztos támaszaink lettek. Elfogulatlanul és tiszta szívvel ajánljuk őket! 🙂 ” forrás: facebook

Modern Vőfély: Borda János
DJ: Dr. Feree(Csollák Ferenc)