2020.02.22.

Emőke & Zoli – Esküvői pillanatai

-

Sok éves pályafutásom alatt ilyen eltérő-egyedi esküvőnk még nem volt, azt hiszem ezt bátran kijelenthetem. Zoli és Emőke esküvője minden volt csak nem hétköznapi. Az alap koncepció az volt, hogy hagyományos esküvői elemek, DE minden vendég beöltözve jött el. Az egyediségét az adta meg, hogy nem a gagyi megoldásokkal érkeztek az emberek, hanem tényleg olyan igényes ötletes jelmezekben, hogy nekem is leesett az állam. Darth Vader-től elkezdve, harcos amazonokon át Sheldon, Donald Trump jelmezig minden irányzat képviselte magát. Szerencsére egy nagyon bulizós násznép jött össze az esküvőn így a jó képek szinte maguktól készültek. Jobbat tényleg nem is kívánhat egy fotós, mint jókedvű embereket fotózhasson.

Ami számomra nagyon emlékezetes. Polgári szertartás alatt Dart Vader-nek öltözött tanú légző készülék hangjai a legkomolyabb pillanatokban is nagy nevetést és jókedvet váltott ki.

Élt a hangulat az esküvőtökön, ezért a vissza adott képek is élni fognak! Sok év után is tükrözni fogja azt a nagyon szuper hangulatot ami az esküvőtökön volt.

Emőket és Zoli! Köszönöm szépen, hogy a Nagy Napotokon engem tiszteltetek meg a bizalmatokkal! Az átadott képek titeket tükröznek, ezért csodálatosak! Maradjatok meg mindig ilyen jókedvű laza párként!

DJ – hangosítás Dj. Szúnyog
Fotó: Dörner Ádám – Le Grand Jour – Creative Wedding Studio
Helyszín: Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz – Veresegyház
Kreatív fotózás: Vácrátóti Botanikus Kert

Emőke & Zoli véleménye

Esküvői fotózási munkánkról

Teljes szívből ajánljuk Ádámékat!Ádám már az esküvőre való készülődést is velünk töltötte,azonnal részévé vált az eseményeknek és úgy készített remek képeket,hogy észre sem vettük.A kreatív fotózáshoz ő segített helyszínt keresni,ami végül telitalálat lett.Kérésünkre a kreatív fotókat rövid idő alatt,nagyon jó hangulatban,kicsit sem feszengve készítette el,a végeredmény mesés lett!A buli alatt mindenhol ott volt,ahol történt valami érdekes és rendkívül segítőkészen,vidáman vezényelte le a dolgokat.Nagyon élveztük az együttműködést és mindig hálásak leszünk,hogy az elkészült képek ilyen varázslatosak lettek,életre szóló emlék lesz ez számunkra!

Emőke & Zoli