Niki & Canfer – Esküvői pillanatai

2020.07.10 - Achilles Park - Győr

Esküvő fotó & Esküvői film készítés

Sok éves fotós, filmes múlttal a hátunk mögött az Achilles Park már lassan törzshelynek számít Győr környékén nekünk. Évente 4-5 alkalommal biztos, hogy tiszteletünket tesszük egy esküvői szezon alatt. Ezúttal egy magyar-török esküvőn volt szerencsénk megörökíteni ami páratlan hangulatban telt. Olyan zenéket, szokásokat, táncokat láthattunk amik a megszokott "hagyományos" magyar esküvőkhöz képest, fotós-filmes szempontból is nagyon látványosak, nem hétköznapiak voltak.

Ami nagyon megmaradt bennem a szuper buli hangulat, és az egész napon át látott mosolygós arcok. Öröm volt ilyen esküvőn dolgozni. Minden esküvőre jó időt próbálunk rendelni, de most kicsit túllőttünk a célon. 2020-as esküvő évben eddig ezt a napot választottunk meg a legforróbb napnak. Niki & Canfer-el a távolság miatt személyesen nem találkoztunk, de interneten keresztül is mindent pontosan meg tudtunk beszélni.

Az esküvő nagyon alaposan meg lett szervezve. Tóth Béla vőfély gondoskodott róla minden óramű pontosan szervezetten történjen. Jó kiállású jó humorú embernek ismertük meg, remélem még fogunk együtt dolgozni. Magyar és német nyelven ment a szertartás Béla vezetésével, így a násznép mind a két tábora otthon tudta magát érezni az esküvőn.

A zenét két nagyon szuper Dj az Ax & Gyarmati - Modern DJ Team szolgáltatta akinek egyszerre kellett két kultúra zenei igényeinek is megfelelni amit kiválóan abszolváltak. Velük is most találkoztunk először, de remélem még sok bulin fogunk együtt dolgozni.

Niki & Canfer! Ha vége lesz ennek a vírus mizériának akkor Svájci hegyek között egy elmaradt kreatív fotózást még mindenképpen megejtünk majd veletek. Köszönjük szépen, hogy a Nagy Napotokon minket tiszteltetek meg a bizalmatokkal.

Köszönjük minden szolgáltatónak, hogy segítették a munkánkat!

Helyszín: Achilles Park Győr
Dj: Ax & Gyarmati - Modern DJ Team
Vőfély: Tóth Béla - német-magyar esküvők
Esküvői Fotó & Film: Galó Tamás
Esküvői Fotó & Film: Dörner Ádám

Történet megosztása