2020.08.7 - Levendulás Esküvő és Rendezvényhelyszín - Inárcs

Esküvő fotó & Esküvői film készítés

Inárcson már sokszor voltunk sok szuper esküvőn, de a Levendulás-ban most voltunk először. Gyönyörű helyszín. Öröm volt itt esküvőt megörökíteni. Az erdős táj ami körbeveszi a helyszínt fentről drón szemmel, és lentről is tökéletes vágóképeket adott nekünk. Ceremónia helyszíne a lugasos tökéletes fotós helyszín volt. A nagy meleg miatt a násznép is nagyon díjazta az árnyékot, nem csak mi szakmai szemmel

Sok párunk nagyon készül az esküvőjére, de ez Petránál & Dominiknél ez hatványozottan igaz volt. Sok esküvő első táncot láttunk már, de ilyen parádés, teátrális, lehengerlőt még nem láttunk. Az esküvői első táncukra 1.5 évet készültek! Hatalmas mennyiségű energia lett a táncba, szervezésbe fektetve, minden tökéletes volt az esküvőtökön!

Petra & Dominik esküvőjét egy nagyon profi ceremóniamester, Borbás Viktor vezényelte le. Még nem dolgoztunk vele korábbi esküvőn, de remélem még sok közös esküvőnk lesz, mert élt a hangulat az esküvőn. A társaságot sosem hagyta szétesni, tökéletes volt az egész nap vezénylése a keze alatt.

Petra & Dominik! Köszönjük szépen, hogy a Nagy Napotokon minket tiszteltetek meg a bizalmatokkal. Maradjatok meg mindig ilyen vidám párnak amiket a képek is tükröznek rólatok! Sok év után is örömmel nézzétek vissza a pillanatokat.

Köszönjük minden szolgáltatónak, hogy segítették a munkánkat!

Helyszín: Levendulás Esküvő és Rendezvényhelyszín - Inárcs
Ruhák: Kathia Dobó
Ceremónia mester: Borbás Viktor
Szertartásvezető: Vásárhelyi Petra
Fodrász: Beke Enikő
Sminkes: Makeup by D
Dekor: Petőfalvi Lia
Tánctanár: Mészáros Máté
Zenekar: Hipp-hopp zenekar
Esküvői Fotó & Film: Galó Tamás
Esküvői Fotó & Film: Dörner Ádám

Le Grand Jour - Creative Wedding Studio

Történet megosztása